NSB ruster opp før julerushet

I likhet med andre reiseformer eksploderer jernbanetrafikken i jule- og nyttårshelgen. Derfor øker også NSB kapasiteten med nær 23.000 seter.

Kultur

Selskapet opplyser i en pressemelding at det fortsatt er plasser igjen på de fleste avganger og reisedager. Reisende oppfordres likevel til å bestille billetter i god tid for å unngå overraskelser. Selskapet opplyser i en pressemelding at det fortsatt er plasser igjen på de fleste avganger og reisedager. Reisende oppfordres likevel til å bestille billetter i god tid for å unngå overraskelser. NSB Regiontog strekker kapasiteten til det maksimale på Dovrebanen, Bergensbanen, Sørlandsbanen, Nordlandsbanen og Rørosbanen og oppnår dermed drøyt 22.900 ekstraplasser.Plassene fordeler seg på 3.900 ekstraplasser mellom Oslo og Trondheim, 7.800 plasser mellom Oslo og Bergen, 3.100 plasser på strekningen Oslo - Kristiansand - Stavanger, 6.900 plasser på strekningen Trondheim - Mo i Rana - Bodø og 1.250 ekstraseter på Rørosbanen. (©NTB)

Nyheter
Kultur