Slik blir 2. divisjon neste år

Litt på siden: Norges Fotballforbund har satt opp 2. divisjonsavdelingene i fotball for kommende sesong.

Kultur

Avdeling 1:Pors Grenland, Odd Grenland 2. lag, FK Tønsberg, Fredrikstad 2. lag, Sarpsborg, Korsvoll, Groruddalen, Kjelsås, Strømmen, Ullensaker Kisa, Eidsvold Turn, Gjøvik/Lyn, Nybergsund, Lillehammer. Pors Grenland, Odd Grenland 2. lag, FK Tønsberg, Fredrikstad 2. lag, Sarpsborg, Korsvoll, Groruddalen, Kjelsås, Strømmen, Ullensaker Kisa, Eidsvold Turn, Gjøvik/Lyn, Nybergsund, Lillehammer. Avdeling 2:Asker, Bærum, Stabæk 2. lag, Vålerenga 2. lag, Lillestrøm 2. lag, Hødd, Averøykameratene, Kristiansund, Nardo, Ranheim, Strindheim, Byåsen, Levanger, Steinkjer.Avdeling 3:Manglerud Star, Fyllingen, Fana, Åsane, Askøy, Os, Vard Haugesund, Viking 2. lag, Stavanger IF, Ålgård, Sandnes Ulf, Flekkerøy, Start 2. lag; FK Arendal.Avdeling 4:Follo, Drøbak Frogn, Sprint Jeløy, Mjøndalen, Åmot, Lørenskog, Rosenborg 2. lag, Mo, Mjølner, Harstad, Tromsø 2. lag, Skarp, Alta, Hammerfest. (©NTB)

Nyheter
Kultur