Væpnet ran i pokerklubb

Pokerklubb i Oslo skal ha blitt utsatt for et væpnet ran i natt. Men ranet er ikke anmeldt.

Kultur

Dagbladet.no skriver i dag at en pokerklubb i Oslo i natt skal ha blitt utsatt for et væpnet ran, og viser til en melding lagt ut på et norsk diskusjonsforum for pokerspillere. Spillerne skal ha blitt slått, sparket og utsatt for pepperspray. Dagbladet.no skriver i dag at en pokerklubb i Oslo i natt skal ha blitt utsatt for et væpnet ran, og viser til en melding lagt ut på et norsk diskusjonsforum for pokerspillere. Spillerne skal ha blitt slått, sparket og utsatt for pepperspray. Det økonomiske utbyttet skal ha vært heller labert.Men verken Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt, kriminalvakta eller Sentrum politistasjon har fått melding om ranet.- Dette er helt ukjent for oss, sier krimvaktleder Johan Gundersen.Ifølge Dagbladet.no kan dette bety at ofrene vil skjerme den illegale klubben ved ikke å anmelde ranet.

Nyheter
Næringsliv