Den søkkrike russeren sier i intervjuet med The Observer også at han aldri legger seg i José Mourinhos laguttak og at han ikke har noen planer om å la klubben gå med i en lukrativ europeisk superliga.- Strategien vår er å utvikle egne spillere gjennom akademiet, som vi har investert mye i, og vi håper at det vil gi gode resultater. Vi kommer til å bruke mindre penger på overgangsmarkedet i årene som kommer, sier han.Abramovitsj hentet Mourinho til klubben og ga portugiseren lov til å velge fritt blant de beste og dyreste spillerne på overgangsmarkedet. Han er blitt belønnet med to seriegull på rad.
Respekt
- Jeg betrakter ikke Mourinho som en venn, men vi har et godt forhold, og jeg har stor respekt for ham. Jeg blander meg ikke i laguttak. Jeg kan ikke si at jeg ikke er involvert i spillerkjøp, men min rolle er betydelig mindre enn managerens, sier han.Abramovitsj sier at han gleder seg til hver eneste kamp Chelsea skal spille, og at han føler seg som en ekte supporter.- Folk som ikke kjenner meg har hevdet at jeg ville miste interessen etter å ha vunnet en tittel eller to. Det er ikke sant. Jeg er mer engasjert denne sesongen enn de to foregående, og jeg gleder meg til hver kamp. Det eneste jeg ikke liker er å tape. Jeg gleder meg over titlene vi har vunnet, ikke minst fordi det har gjort mange Chelsea-fans så lykkelige. Det gjør meg glad, sier han. (©NTB)