«Harald V - en biografi» har nå ligget åtte uker på listen, og neppe noen annen bok i denne sjanger vil vippe den av pinnen. Eli Hagen kom med sin «Elskerinne, sekretær og hustru» inn som en liten storm på bokmarkedet i uke 47 og erobret med en gang tredje plassen på Den norske Bokhandlerforenings liste for generell litteratur. I uke 48 solgte hun seg forbi Unni Lindells «Krokodiller snakker ikke norsk» og inntok andre plass. «Harald V - en biografi» har nå ligget åtte uker på listen, og neppe noen annen bok i denne sjanger vil vippe den av pinnen. Eli Hagen kom med sin «Elskerinne, sekretær og hustru» inn som en liten storm på bokmarkedet i uke 47 og erobret med en gang tredje plassen på Den norske Bokhandlerforenings liste for generell litteratur. I uke 48 solgte hun seg forbi Unni Lindells «Krokodiller snakker ikke norsk» og inntok andre plass. Kjell Magne Bondevik solgte i uke 48, perioden 27. november til søndag 3. desember, nok til niende plass blant generell litteratur. «Et liv i spenning» inntok for halvannen måned siden andreplassen bak Hegges kongebiografi, men Bondevik har de siste ukene måtte konstatere et gradvis fall i publikums kjøpsinteresse. Kanskje får boken et løft de siste dager før julaften.Bokhandlerforeningens bokliste inneholder salg i tre hovedkategorier - generell litteratur på norsk og i oversatt versjon, skjønnlitteratur i norsk og i oversatt versjon, og pocket- og billigbøker i norsk og i oversatt versjon. Listen er basert på oppgaver fra vel 70 prosent av alle landets bokhandlere og gjelder alle forlag. (NTB)