Reiselivsnæringen i Lillehammer-regionen har de siste årene jobbet sammen med SAS Braathens i Irland, irske turoperatører og presse. Dette er i ferd med å gi gode resultater, fremgår det av en melding. Reiselivsnæringen i Lillehammer-regionen har de siste årene jobbet sammen med SAS Braathens i Irland, irske turoperatører og presse. Dette er i ferd med å gi gode resultater, fremgår det av en melding. Nå opplever regionen stor etterspørsel etter skiferie fra det irske markedet. I julen 2006 vil det være nærmere 300 julegjester fra den grønne øya som vil få med seg OL byens aktiviteter og det gode skitilbudet i Hafjell alpinsenter.Tilbakemeldinger fra irske besøkende er at de setter pris på "bylivet" i Lillehammer i kombinasjon med ski og snøaktiviteter som er helt annerledes enn de kan oppleve i Alpene.