Vinterinfluensaen på vei

Vinterens influensa er kommet til landet. Det store utbruddet ventes å starte noen uker ut i januar.

Kultur

- Ja, vi har sett den spede begynnelsen på influensaen. Men det tar nok noen uker før vi ser det for alvor, sier overlege Hans Blystad ved Folkehelseinstituttet til Aftenposten. Foreløpig er det bare i Akershus og Troms det har vært pågang av folk med influensa. - Ja, vi har sett den spede begynnelsen på influensaen. Men det tar nok noen uker før vi ser det for alvor, sier overlege Hans Blystad ved Folkehelseinstituttet til Aftenposten. Foreløpig er det bare i Akershus og Troms det har vært pågang av folk med influensa. I Tromsø har legevakten opplevd stor pågang av influensasyke helt siden begynnelsen av desember. Også i Akershus er det registrert tilfeller som Folkehelseinstituttet tror har fått årets influensa, skriver avisa.- Det er litt merkelig at Tromsø skulle være først ut i hele Europa denne vinteren. Men det kan jo skje på grunn av reisevirksomhet, sier smittevernoverlege Glenn Severinsen i Tromsø. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi