Modell la ut nakenbilde av Riise på nettet

Litt på siden: Modell Charlotte Fredriksen har lagt ut et nakenbilde av John Arne Riise på nettet.

Scanpix / Scanpix
Kultur

Liverpool-stjernen John Arne Riise er oppgitt etter at modellen Charlotte Fredriksen har lagt ut et nakenbilde av ham på nettet, skriver VG. En forbannet Fredriksen har gjort dette som et "takk for sist". Liverpool-stjernen John Arne Riise er oppgitt etter at modellen Charlotte Fredriksen har lagt ut et nakenbilde av ham på nettet, skriver VG. En forbannet Fredriksen har gjort dette som et "takk for sist". - John Arne er lykkelig forlovet med Maria (Elvegård, red. anm.) nå. Han hadde kontakt med Fredriksen for lenge siden og kan ikke forstå hennes motiv for å legge ut falske saker på bloggen sin nå, sier Riises rådgiver Jan Kvalheim.Charlotte Fredriksen sier hun fikk mailen med nakenbildet fra Riise for et år siden.

Nyheter
Personlig økonomi