Sponsorsjef Helle Christoffersen i Vital har under VM i skiskyting delt ut over en halv million kroner i medaljebonuser. Samtidig medgir hun at skiskytternes suksess er verdt det mangedobbelte for Vital som hovedsponsor. Sponsorsjef Helle Christoffersen i Vital har under VM i skiskyting delt ut over en halv million kroner i medaljebonuser. Samtidig medgir hun at skiskytternes suksess er verdt det mangedobbelte for Vital som hovedsponsor. - Det skal lønne seg å prestere godt, også for skiskyttere, sier Christoffersen.- Skiskyting er Norges mest populære tv-idrett, og for Vital er gode prestasjoner av skiskytterne verdt millioner av kroner, sier Christoffersen.Under VM i Anterselva delte Christoffersen ut over en halv million i medaljebonuser. Den største potten, 365.000 kroner, gikk til medaljevinnerne, mens 185.000 kroner ble delt ut til Vitalstipendet som er øremerket støtte til unge skiskyttertalenter i Norge.Til sammenligning betalte Vital ut til sammen 355.000 kroner etter OL i Torino i fjor, hvor det ikke ble noe norsk gull.