Faldet, som har vært en av pådriverne bak å få VM til Norge og hjemfylket Hedmark, er gift med generalsekretær Arild Antonsen i Norges Bilsportforbund - som eier 50 prosent av arrangøren Rally Norway AS, melder Vårt Land. Faldet, som har vært en av pådriverne bak å få VM til Norge og hjemfylket Hedmark, er gift med generalsekretær Arild Antonsen i Norges Bilsportforbund - som eier 50 prosent av arrangøren Rally Norway AS, melder Vårt Land. Statsminister Jens Stoltenberg åpner selv VM-runden torsdag, og begivenheten hadde neppe vært mulig hvis ikke regjeringen hadde bevilget 23 millioner kroner til prøverunden i fjor. Bevilgningen overrasket opposisjonen og skapte misnøye hos partier som måtte tåle kutt i egne hjertesaker på kulturbudsjettet.Ap-kollega Sigrun Eng bekrefter at Faldet har vært sterkt engasjert i prosessen.- Faldet har alltid vært veldig opptatt av bilsport, og hun er nært tilknyttet på det private plan. Hun har vært en stor drivkraft for å gjennomføre dette, sier hun til Vårt Land. Faldet ser ingen problematiske sider ved sin rolle.- Nei, jeg har ikke hatt noe å gjøre med det organisasjonsmessige. Jeg har ikke hatt fortjeneste på dette, og det har heller ikke han jeg er gift med.Vårt Land får bekreftet fra flere kilder at Faldets relasjon til generalsekretæren har vært et samtaletema blant representanter på Stortinget. (©NTB)