Wigan-manager Paul Jewell følte seg snytt etter at laget hans tapte 1-2 mot Arsenal etter to sene mål av London-klubben, og lot sin vrede gå utover dommer Phil Dowd etter kampen. Wigan-manager Paul Jewell følte seg snytt etter at laget hans tapte 1-2 mot Arsenal etter to sene mål av London-klubben, og lot sin vrede gå utover dommer Phil Dowd etter kampen. - Noen dommere forstår ikke spillet. Han kostet oss poengene. Det kan koste oss 50 millioner pund, sa Jewell.Nedrykk denne sesongen vil bli ekstra kostbart, da en avtale om TV-rettigheter utenfor Storbritannia ifølge BBC vil bety store utbetalinger neste sesong. Avtalens verdi er beregnet til 625 millioner pund.Wigan ligger fem poeng over streken etter gårsdagens tap.Jewell mener blant annet at Wigan skulle hatt straffe da de ledet 1-0. Selv Arsenal-manager Arsene Wenger sa ifølge BBC etter kampen Wigan kanskje var uheldige som ikke fikk straffe.Wigan-manager Paul Jewell kan nå regne med å måtte forklare seg for FA.