Det omfattende lavtrykket som startet i det sørvestlige USA og tirsdag passerte Midtvesten, feide opp langs kysten fra onsdag morgen, med dystre konsekvenser for blomsterhandlere som hadde satset på god inntjening på Valentinsdagen.- Det blir verre før det blir bedre, sa meteorologen Dennis Feltgen ved den amerikanske værtjenesten. De sendte ut varsler om snøstorm for alle statene i New England.Washington våknet onsdag morgen til en blanding av snø og sludd som førte til stengte flyplasser og skoler. Alle ansatte i statsadministrasjonen fikk beskjed om at de kunne komme to timer senere på arbeid.Trafikken ble rammet da snøen la seg på gater som fra før var dekket av is, mens nedblåste trær og kraftledninger førte til omkjøringer.Langs hele kysten fra Virginia til New York ventes det opp til 25 centimeter snø, kombinert med vind som blåser i opp til 65 kilometer i timen.Kraftselskapene meldte at 300.000 abonnenter var uten strøm i området fra Virginia til New York. Måltider med levende lys ble derfor en nødvendighet for mange, ikke bare en romantisk affære på Valentinsdagen.De canadiske provinsene Ontario og Quebec kunne notere seg for årets første skikkelig snøvær, med utforkjøringer og kansellerte flyavganger som resultat.Men på skistedene i Vermont var de glade for snøen. Hittil har sesongen vært den mildeste og mest snøløse på mange år. (©NTB)