Se og Hør overvåket kortbruken til Ari Behn og Märtha Louise. Ifølge DN byttet Behn bank i 2004 for å unngå at ukebladet fikk kontoopplysningene hans. To år tidligere dro han og Märtha på bryllupsreise med en koffert full av kontanter. Se og Hør overvåket kortbruken til Ari Behn og Märtha Louise. Ifølge DN byttet Behn bank i 2004 for å unngå at ukebladet fikk kontoopplysningene hans. To år tidligere dro han og Märtha på bryllupsreise med en koffert full av kontanter. - Folk tok oss for å være et par på rømmen, forteller Behn.Behn avslører dessuten at Forsvaret skal ha lekket sesjonspapirene hans til ukebladet."Det er selvfølgelig kleint at de vet hvor ofte jeg handler grønnsaker på helsekost, men jeg synes det er vel så betenkelig at bladet fikk folk i Forsvaret til å lekke sesjonspapirene mine, skriver Behn i en e-post til avisen.