Sammenslåingen av de to selskapene blir en ny reisegigant verdt over 34 milliarder kroner. Thomas Cook, som eies av den tyske gruppen KarstadtQuelle, vil ha en aksjemajoritet på 52 prosent i det nye selskapet, som skal hete Thomas Cook Group Plc. De resterende 48 prosentene av aksjene skal kontrolleres av MyTravels eiere. Sammenslåingen av de to selskapene blir en ny reisegigant verdt over 34 milliarder kroner. Thomas Cook, som eies av den tyske gruppen KarstadtQuelle, vil ha en aksjemajoritet på 52 prosent i det nye selskapet, som skal hete Thomas Cook Group Plc. De resterende 48 prosentene av aksjene skal kontrolleres av MyTravels eiere. Nyheten som sammenslåingen førte til en kraftig økning i aksjekursen i de respektive selskapene. Verdien på MyTravel-aksjene økte med over 30 prosent mandag. (©NTB)