Aksjeselskapet hans har 17,8 millioner i gjeld, skriver abcnyheter.no. Det viser det siste regnskapet som er sendt inn for landslagsspillerens heleide selskap, Riise Invest AS. 2005-regnskapet er ennå ikke levert - mer enn fem måneder etter sist frist. Aksjeselskapet hans har 17,8 millioner i gjeld, skriver abcnyheter.no. Det viser det siste regnskapet som er sendt inn for landslagsspillerens heleide selskap, Riise Invest AS. 2005-regnskapet er ennå ikke levert - mer enn fem måneder etter sist frist. Riise Invest skylder ifølge inkassoselskapet Aktiv Kapital Nordea vel 5,9 millioner. Betalingsanmerkningen stammer fra 4. august 2005.- Vi har ingen kommentarer, sier Riises rådgiver, Jan Kvalheim til ABC Nyheter.Han viser til advokat Ronny Lund. Tidligere talte advokatene Arne Steen og Jan Westbye den ellers så medieglade fotballspillerens sak. Men ikke lenger.- Jeg jobber med å få oversikt og ta nødvendige grep slik at dette blir håndtert fornuftig og med tanke på å finne gode løsninger, sier Riises advokat, Ronny Lund til ABC Nyheter. (©NTB)