Nå brukes Internett igjen for å spre nakenbilder av en kjendis. Forrige gang var det Kåre Conradi og Marianne Aas Hansen som ble rammet. Nå ser det ut til å være bilder av artisten Rune Rudberg og en tilhørende blondine, som blottlegger absolutt alt de driver med, som er kommet på avveie.Noen spekulerte i at Kåre Conradi selv hadde lekket mobilbildene på nettet for å skape interesse for seg selv og sine forestillinger. Ikke veldig mange trodde på det, og selv benenktet Conradi også det på det sterkeste.Bildet vi har sett, som nå spres via epost, og som ikke kan være av så mange andre enn nettopp Rune Rudberg, er garantert ikke bilder han selv har distribuert. Ikke har han epost heller.Rune Rudberg sier til HegnarOnline at han ikke har sett bildene, men at han hører at det spres bilder av ham på nettet. Han sier at han ikke har tenkt å gjøre noe med det. - Hva kan jeg få gjort med det da, spør han.- Det har vært spredd bilder av meg i mange ulike positurer tidligere og hvis folk tror de kan skade meg med det så får de bare holde på. Det var adskillig mye verre her i Skien for to år siden, avslutter han.