Den tidligere landslagskapteinen var av mange regnet med i stallen når England skal spille EM-kvalifiseringskamp mot Israel og Andorra i slutten av mars. Men en kneskade ødela comebackmulighetene for Real Madrid-spilleren. Den tidligere landslagskapteinen var av mange regnet med i stallen når England skal spille EM-kvalifiseringskamp mot Israel og Andorra i slutten av mars. Men en kneskade ødela comebackmulighetene for Real Madrid-spilleren. 31-åringen erkjenner at situasjonen ikke er i hans hender, og at oddsen er imot ham når det gjelder mer spill i den engelske landslagstrøya. Men spilleren som går til Los Angeles Galaxy i den amerikanske ligaen til sommeren har ikke gitt opp håpet. - Jeg går fra USA for å spille for England igjen, sa han i et intervju med Sport magazine fredag.- Jeg er sikker på at jeg kommer til å gjøre det bra der borte og jeg vil bli lagt merke til. Jeg alltid være tilgjengelig for landslaget hvis jeg er ønsket, sa han. (©NTB)