Selskapet viser til at reisende som ankommer med utenlandsfly ofte må vente lenge på bagasjen. I helgen var et av bagasjebåndene stengt for ombygging, noe som skapte mye kø. Selskapet viser til at reisende som ankommer med utenlandsfly ofte må vente lenge på bagasjen. I helgen var et av bagasjebåndene stengt for ombygging, noe som skapte mye kø. - I påsken tar folk med seg mye mer bagasje enn vanlig. Vi håper at Oslo Lufthavn i hvert fall stiller med kompetent mannskap som kan gjøre at bagasjebåndene kommer raskt i gang igjen, dersom de skulle stoppe, sier informasjonsrådgiver i Star Tour, Elisabeth Larsen-Vonstett til NRK.Hun mener flyplassen ikke har kapasitet til å håndtere all bagasjen som kommer inn når det lander seks-sju fly samtidig. Informasjonssjef ved Oslo Lufthavn Gardermoen, Jo Kobro, innrømmer at det har vært problemer. Men han sier kapasiteten vil øke med 33 prosent innen juni.- Da får flyplassen fire bagasjebånd på utland, hvorav ett av båndene er skråstilt. I tillegg vil det være tre bagasjebånd på innland, sier Kobro. (©NTB)