- Vi ligger 12 prosent foran sommeren i fjor, og har hatt rekord på rekord siden 2004. For vår del ser det bra ut denne sommeren ogå. Jeg blir ikke overrasket om vi får nok en rekordsommer, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour til Forbruker.no.Blant sommerfavorittene hos MyTravel, som eier blant annet Ving og Saga, er Tyrkia en av favorittene.- Tyrkia har en kjempeøkning. Når man er på ferie, vil man ha bra bosteder, bra priser og et lavt kostnadsnivå. De tre tingene gjør at du får mye ut av feriebudsjettet, og det får man i Tyrkia, sier Zachrisson til Forbruker.no.Hun regner med å sende av gårde i underkant av 40 000 passasjerer til Tyrkia denne sommeren. Men det er Mallorca som går av med seieren.De mest populære reisemålene:
Star Tour:Ving:
1. Kreta2. Kypros3. Mallorca4. Bulgaria5. Tyrkia6. Portugal7. Rhodos8. Gran Canaria9. Kefalonia10. Roma og italienske badebyer1. Mallorca2. Kreta/Chania3. Tyrkia4. Kypros5. Rhodos6. Kreta/Heraklion7. Bulgaria/Albena8. Gran Canaria9. Bulgaria/Sunny Beach10. Egypt