Kattefallet skjedde i Fantoft studentby i Bergen. Eieren Inga Berzina oppdaget plutselig at katten var forsvunnet. Hun fant sin firbente samboer mjauende inntil husveggen ved parkeringsplassen. Kattefallet skjedde i Fantoft studentby i Bergen. Eieren Inga Berzina oppdaget plutselig at katten var forsvunnet. Hun fant sin firbente samboer mjauende inntil husveggen ved parkeringsplassen. - Hun mjauet på en merkelig måte og jeg så hun var skadet, men det virket ikke alvorlig, forteller studenten til iBergen.no. Katten skal ha kommet seg ut av et åpent vindu i et felleskjøkken og falt deretter 40 meter rett ned. Veterinær Ulf Erlandsen sier det er et mirakel at katten overlevde.- Vi forventet en ihjelslått katt da Berzina kom inn med Shilan. På utrolig vis var det minimalt med skader. Den ene foten hadde et rent brudd som var enkelt å lappe sammen. I mine 20 år som veterinær har jeg aldri sett lignende, sier Erlandsen. Bruddet ble operert for penger nabostudentene hadde samlet inn, og nå klarer katten seg fint.- Katter har ni liv, heter det ikke det? Lurer på hvor mange hun har igjen nå. Jeg føler uansett at jeg har fått en ny sjanse med henne, avslutter Berzina til iBergen.no. (©NTB)