Lyn-ledelsen er uenig i boten som doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund ila klubben. Likevel velger eliteserielaget å betale. Lyn-ledelsen er uenig i boten som doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund ila klubben. Likevel velger eliteserielaget å betale. - Vi mener fortsatt det er en gal beslutning, og at den er gitt på gale premisser, sier styreleder i Lyn Sveinung Lunde til ABC Nyheter. NFF ila først klubben en bot på 250.000 kroner, men summen ble redusert.- Klubben fulgte ikke pålagte regler fra forbundet, sier NFFs Frode Grotmol.- I skjerpende retning la vi vekt på at klubben ikke har rettet seg etter henvisninger fra forbundet to ganger tidligere, mens det i formildende retning ble lagt vekt på at klubben ikke har unndratt penger, og at det heller ikke foreligger forsøk på å skjule noe, forklarer Grotmol.Lyn avviser at de har gjort noe galt.- Vi kan i utgangspunktet ikke se at vi har gjort noe galt, og som skulle tilsi at boten blir i denne størrelsesorden. Det er kun et regnskapsmessig teknisk spørsmål som vi mener det ikke er så mye å bry seg så veldig om, sier Lunde. (©NTB)