- Dette er bare herlig. Aksel gjorde et bra gjennomført løp, selv om han faktisk var enda litt skarpere på treningen tirsdag. Han var sikker og bra og kjørte ikke sakte noe sted i løypa, sa Marius Arnesen til NTB. - Dette er bare herlig. Aksel gjorde et bra gjennomført løp, selv om han faktisk var enda litt skarpere på treningen tirsdag. Han var sikker og bra og kjørte ikke sakte noe sted i løypa, sa Marius Arnesen til NTB. - Nå fikk han også vist at VM-gullet i utfor ikke var noen tilfeldighet. Jo, dette likte jeg virkelig, slo treneren fast.- Hvordan skal dere utnytte denne fantastiske innledningen på finaleuken?- Vi må bare fokusere på hvert enkelt renn. Det nytter ikke å tenke taktikkeri. Nå er det bare å kjøre for fullt som gjelder, og så får vi telle opp poengene til slutt, sa Marius Arnesen. (©NTB)