Fullprisbilletter kan endres uten at det koster deg noe ekstra. Men andre regler gjelder for billigbillettene. Fly tur/retur med Sterling til København for eksempel koster deg 594 kroner. Men sørg for å ikke endre avreisedato. Da må du nemlig punge ut ytterligere 664 kroner, skriver VG.Her er en liten oversikt:
  • SAS Braathens: 900 kroner for å forandre avreisedato og 300 kroner for å forandre navn på billetten.: 900 kroner for å forandre avreisedato og 300 kroner for å forandre navn på billetten.
  • Norwegian: 300 kroner for å forandre avreisedato og 600 kroner for å forandre navn på billetten. 300 kroner for å forandre avreisedato og 600 kroner for å forandre navn på billetten.
  • Ryanair: 410 kroner for å forandre avreisedato. Her er det ikke mulig å forandre navn på billetten. 410 kroner for å forandre avreisedato. Her er det ikke mulig å forandre navn på billetten.
  • KLM: Her er det verken mulig å forandre avreisedato eller navn.: Her er det verken mulig å forandre avreisedato eller navn.
(Prisene gjelder utenlandsreiser, bestilt via internett)