Det positive er at flyene aldri har vært bedre utnyttet i vintersesongen. Veksten i trafikken på Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) var på 9,7 prosent i mars, sammenlignet med året før. For innlandsreiser var veksten på 6,4 prosent, mens utenlandsreiser økte med 13,2 prosent. Det positive er at flyene aldri har vært bedre utnyttet i vintersesongen. Veksten i trafikken på Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) var på 9,7 prosent i mars, sammenlignet med året før. For innlandsreiser var veksten på 6,4 prosent, mens utenlandsreiser økte med 13,2 prosent. - Trafikken vokser bra i alle markeder, både innland og utland. Flyene har aldri vært bedre utnyttet i vintersesongen, og i første kvartal var 67 prosent av alle seter benyttet. Dette er opp 3 prosent fra i fjor, sier markedssjef for trafikkutvikling, Knut Stabæk ved OSL. (©NTB)