Ukjent lottovinner meldte seg

Det var en kvinne i 40-årene fra Bergen som var vinneren av 8,1 lottomillioner.

Norsk Tipping på Hamar etterlyste lørdag en ukjent vinner av 8.150.365 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Safari Lagunen i Rådal i Bergen lørdag ettermiddag. Det var mannen hennes som leste om saken på internett og ringte til Norsk Tipping. Norsk Tipping på Hamar etterlyste lørdag en ukjent vinner av 8.150.365 kroner. Kupongen ble kjøpt hos Safari Lagunen i Rådal i Bergen lørdag ettermiddag. Det var mannen hennes som leste om saken på internett og ringte til Norsk Tipping. - Kvinnen var kald som en fisk, og hadde egentlig tenkt å vente med å melde fra om til oss om at hun var vinneren, sier informasjonsrådgiver Ørjan Svendsen i Norsk Tipping til NTB.«Det er helt absurd at jeg vant, jeg som bare har vunnet en femtilapp før» skal kvinnen ha sagt, ifølge Svendsen.Pengene skal paret ifølge Svendsen bruke til reiser og nedbetaling av gjeld. De har gode jobber begge to, men pengene skal sikre framtida for paret og deres barn. (©NTB)