Hvor smeller cupbomben?

Flere Tippeliga-lag ryker alltid i 3. runde av cupen. Disse to lagene lever klart farligst i år.

Kultur

Denne uken spilles 3. runde i NM-cupen i fotball. Historisk sett ryker det alltid flere Tippeliga-lag i denne runden. I fjor var det Molde, Odd og Tromsø som røk.Ifølge spilleselskapene Betsafe.com og Unibet lever Strømsgodset og Lyn farligst i år. Begge møter tøff Adeccoliga-motstand på bortebane, hhv. Moss og Bryne.Betsafe gir 1,95 i odds på både Godset og Lyn. Hos Unibet får du faktisk 2,10 for Godset-seier, mens du får 1,90 ganger innsatsen hvis Lyn vinner.For den som lukter større cupbomber, kan kanskje en Bærum-seier mot Lillestrøm være fristende. Laget som slo ut Vålerenga i 3. runde i 2004 er gitt 22 og 18 i odds hos hhv. Betsafe og Unibet.Her er kampeneSlik er cup-oppsettet for lagene i Tippeligaen:Aalesund-AltaDrøbak/Frogn-VikingFredrikstad-Nybergsund/TrysilKorsvoll-StabækKopervik-BrannLillestrøm-BærumManglerud Star-StartOdd-TønsbergSkeid-RosenborgTromsø-TromsdalenVålerenga-MoVålerenga-Mo går i dag, resten av kampene i morgen.For de som savner Sandefjord, røk de 0-2 mot Tønsberg i forrige runde.

Nyheter
Kultur