Poker-NM med minst 3,6 millioner i potten

- Dette er det høyeste pengebeløpet som noen gang har vært i en norsk onlinepokerturnering, sier Hanna Nilsson.

Kultur

Til høsten skal det første offisielle NM i onlinepoker i regi av Norges Pokerforbund gå av stabelen. Datoen er ikke klar, men det blir i enten oktober eller november. Til høsten skal det første offisielle NM i onlinepoker i regi av Norges Pokerforbund gå av stabelen. Datoen er ikke klar, men det blir i enten oktober eller november. - Dette er den eneste måten man kan spille lovlig poker på i Norge, sier president i Norges Pokerforbund, Hanna Nilsson i en pressemelding.Hovedturneringen er i Texas Hold'em og varer i to dager. Her koster det ca. 1.500 kroner å være med.- Her regner vi å få med 1.500-2.000 spillere og garanterer minst 3,6 millioner kroner i premiepotten. Dette er det høyeste pengebeløpet som noen gang har vært i en norsk onlinepokerturnering, sier Nilsson videre i meldingen.NordicBet sponser premiepotten med 600.000 kroner.For å delta kan spillere enten kjøpe seg direkte inn i mesterskapet eller kvalifisere seg gjennom flere satelittrunder som settes i gang i månedsskiftet august/september.

Nyheter
Kultur