Rustad gjør comeback i rallycross

STCC-fører Tommy Rustad gjør et kort comeback i rallycross og stiller i EM-runden på Momarken 7.-8. juli.

Kultur

- Er man sirkushest, er det vanskelig å holde seg unna, sier Rustad til Aftenposten. Rustad satset på rallycross i fjorårssesongen, men er denne sesongen tilbake i STCC-sirkuset. Bilen Rustad skal kjøre er en Citroën Xsara T16 4 x 4. - Er man sirkushest, er det vanskelig å holde seg unna, sier Rustad til Aftenposten. Rustad satset på rallycross i fjorårssesongen, men er denne sesongen tilbake i STCC-sirkuset. Bilen Rustad skal kjøre er en Citroën Xsara T16 4 x 4. - Jeg liker å kjøre rallycross og når denne sjansen bød seg, var jeg ikke vond å be. I fjor hadde jeg beste startspor i finalen under EM-runden der, så jeg ser fram til et nytt møte med Momarken, sier Rustad. (©NTB)

Nyheter
Kultur