80-åring i feil kjøreretning på motorveien

En 80 år gammel mann ble fratatt førerkortet etter at han kjørte ut i feil kjøreretning på motorveien fra flyplassen på Gardermoen lørdag.

I 19.30-tiden lørdag kveld mottok Romerike politidistrikt en rekke nødtelefoner fra bilister som meldte om en bil som kom i gal kjøreretning i 90-sonen på motorveien mellom hovedflyplassen på Gardermoen i Akershus og E6. I 19.30-tiden lørdag kveld mottok Romerike politidistrikt en rekke nødtelefoner fra bilister som meldte om en bil som kom i gal kjøreretning i 90-sonen på motorveien mellom hovedflyplassen på Gardermoen i Akershus og E6. - Til alt hell ble det ikke noe sammenstøt, sier operasjonsleder Terje Skaftnes i Romerike politidistrikt til NTB.80-åringen som kjørte bilen fikk snudd etter hvert, og la seg helt flat da han møtte politiet på Gardermoen. Mannen ble fratatt førerkortet som følge av feilkjøringen. (©NTB)