- Åpen krise i Brann

- Brann må konsentrere seg om å redde plassen, sier Davy Wathne.

Scanpix / Scanpix

Brann lar seg ikke skremme av 0-3-tapet mot Aalesund i en treningskamp i Florø i går. Sjansemessig var det jevnere enn resultatet skulle tilsi, men sunnmøringene var flinkere til å sette sine muligheter.Men TV2s sportsanker Davy Wathne mener det er grunn til bekymring, og peker i VG på den angivelige maktkampen som foregår mellom trener Mons Ivar Mjelde og noen av spillerne, blant dem kaptein Martin Andresen. Avisen brakte et oppslag om saken lørdag.- Brann har gått fra en mulig gullvinner til et lag som må konsentrere seg om å redde plassen. Det er en åpen krise i klubben, sier Wathne.- Ofte når man blir utsatt for kritikk, kan det virke positivt fordi man vil bevise at kritikerne tar feil. Det vil ikke skje nå, for nå vet alle at kritikerne har rett, legger han til overfor VG.