Beijing-OL er i rute

Arrangørene av Beijing-OL i 2008 sier byggeprosessen er i rute og innenfor budsjettet, selv om bordtennisbygningen brant.

Bordtennisbygningen fikk store skader i brannen, og arrangørene har også slitt med at noe av bygningsmaterialet ikke holdt stand. Likevel sier de at budsjettet er lavere enn OL i Sydney og Aten.- Per dags dato er alt etter planen. Budsjettet blir lavere enn tidligere leker. Selvfølgelig blir det noen hindringer i veien, men vi regner med å holde oss innenfor planen, sier Wu Jignjuen, leder for byggeprosessen.Wu sier også at brannen i bordtennisbygget kun forårsaket minimale skader.- Det har vært tilfeller hvor materiale ikke har holdt mål, men ikke for mange. Det er kun enkeltsaker og vi tar oss av det underveis, sier Xu Jian, også han i byggeledelsen. (©NTB)