Britisk politi har stengt supermarkeder

Britisk politi har av sikkerhetshensyn stengt minst elleve Tesco-supermarkeder rundt om i Storbritannia.

Politiet i Hertfordshire, hvor Storbritannias største supermarkedkjede har sitt hovedkvarter, sier at Tesco-butikkene er blitt stengt som en sikkerhetsforanstaltning og at ingen er kommet til skade. Politiet i Hertfordshire, hvor Storbritannias største supermarkedkjede har sitt hovedkvarter, sier at Tesco-butikkene er blitt stengt som en sikkerhetsforanstaltning og at ingen er kommet til skade. - Politiet etterforsker en rekke hendelser ved flere Tesco-butikker rundt om i landet, sier en ikke navngitt polititalskvinne.Britisk politi har foreløpig ikke gitt ytterligere opplysninger om stengningene.Lederen for Tesco i Barrhead nær Glasgow sier at de ansatte ble sendt hjem etter en strømstans. En ansatt ved en butikk i nærheten sier derimot at politiet har fortalt at det hadde kommet en bombetrussel. (©NTB)