Charterturister sendt hjem tidligere enn planlagt

130 norske turister i Bulgaria måtte reise hjem tidligere enn planlagt fordi turoperatøren World Travellers har hatt problemer med flyene sine.

Flere hundre reisende med selskapet World Travellers (WT) har blitt rammet av problemer hos turoperatøren, skriver VG Nett. På grunn av tekniske problemer med chartrede fly, har WT sett seg nødt til å hente hjem ferierende før planlagt, la noen bli igjen i Syden lenger, utsette avreisen to dager eller avlyse hele ferien. Flere hundre reisende med selskapet World Travellers (WT) har blitt rammet av problemer hos turoperatøren, skriver VG Nett. På grunn av tekniske problemer med chartrede fly, har WT sett seg nødt til å hente hjem ferierende før planlagt, la noen bli igjen i Syden lenger, utsette avreisen to dager eller avlyse hele ferien. Administrerende direktør i WT, Frode Hansen, sier de som ikke har akseptert å forskyve reisen sin, vil få tilbake pengene de har betalt. Det samme gjelder de som har fått forkortet ferien.Noen av de reisende er også kritiske til informasjonen fra turoperatøren. Ifølge noen av de reisende skal flere ikke ha kommet seg hjem, fordi de ikke visste om endringene. Hansen innrømmer at det kan være noen som selskapet ikke fikk tak i, men forsikrer om at disse skal bringes hjem av WT. (©NTB)