Choi vant Tigers turnering

KJ Choi fra Sør-Korea vant helgens PGA-turnering i golf med tre slag.

Tiger Woods var turneringsvert for PGA National-turneringen som ble arrangert for første gang, men greide ikke selv å blande seg i seierskampen. Den nybakte faren endte på delt 6.-plass. Tiger Woods var turneringsvert for PGA National-turneringen som ble arrangert for første gang, men greide ikke selv å blande seg i seierskampen. Den nybakte faren endte på delt 6.-plass. - Jeg vant ikke, så slik sett var det frustrerende. Men turneringen har vært en større suksess enn noen kunne forestilt seg, sa Woods. 37.000 tilskuere fulgte sisterunden, og mange av dem takket verdenseneren for å ha fått PGA-touren tilbake til hovedstadsområdet.37-årige Choi var i trøbbel da han fik bogey på 10., 11. og 13. hull, og plutselig var han ett slag bak Steve Stricker. Men en birdie fra Choi og tre bogeys fra amerikaneren betydde klar sørkoreansk seier.Choi er blitt spesialist på å vinne store spilleres turneringer. Forrige måned vant han Memorial-turneringen som har Jack Nicklaus som turneringsvert. Da som nå fikk han 6 millioner kroner i førstepremie. Stuart Appleby startet søndagen med to slags ledelse, men en 76-runde sendte ham ned til delt tredjeplass. (©NTB)