Danskeferje skadet i Danmark

Da danskeferja «Master Cat» la fra kai i Hanstholm fredag morgen, kjørte den inn i kaia og fikk skader i baugen.

Ferja fikk en skade i det såkalte spydet, i baugen på båten. Ferja eies av selskapet Master Ferries, og direktør Svein Olaf Olsen sa følgende til NTB i 12.30-tiden fredag: Ferja fikk en skade i det såkalte spydet, i baugen på båten. Ferja eies av selskapet Master Ferries, og direktør Svein Olaf Olsen sa følgende til NTB i 12.30-tiden fredag: - Akkurat nå kikker Det Norske Veritas på skadene, og i løpet av en times tid vet vi hva vi skal gjøre. Det var 562 passasjerer om bord i båten som var på vei til Kristiansand, ifølge Fædrelandsvennen.no.Ifølge Aftenposten.no hadde Master Ferries problemer med danskebåten sin også tidligere i uken. Mandag og tirsdag var «Master Cat» innstilt på grunn av motortrøbbel. (©NTB)