- Disse 11 har floppet mest i Tippeligaen i år

Ikke alle har slått til som forventet i Tippeligaen så langt i år. Her er 11 mann som får strykkarakter.

TV2 Nettavisen har plukket "Nederlaget", førsteelleveren av Tippeligaens største skuffelser i vårsesongen. TV2 Nettavisen har plukket "Nederlaget", førsteelleveren av Tippeligaens største skuffelser i vårsesongen. Keeper: Rune Nilssen (Start)Forsvar: Sampo Koskinen (Sandefjord), Benjamin Kibebe (Aalesund), Torjus Hansén (Odd), Gustave Bahoken (Aalesund)Midtbane: Petter Vaagan Moen (Brann), Bjarte Lunde Aarsheim (tidligere Start, nå Randaberg), Sebastian Mila (Vålerenga), Petter Furuseth Olsen (tidligere Stabæk, nå Viborg)Angrep: Zbynek Pospech (Odd), Glenn Roberts (Vålerenga)Den største overraskelsen er nok Petter Vaagan Moen. Ellers synes vi kanskje at nettavisen har vært strenge mot Benjamin Kibebe. Som enhet har ikke Aalesunds forsvar vært bra, men etter at han ble flyttet inn i midtforsvaret har Kibebe spilt en rekke gode kamper.