Enga kan bruke 15 millioner på superspissen

Vålerenga leter høyt og lavt etter en spiss som kan score mål. Kan 15 millioner kroner gjøre jobben?

Scanpix / Scanpix

Vålerenga jobber stadig med å finne mannen som kan skyte laget bort fra bunnen av Tippeligaen. Trener Petter Myhre får ifølge Dagsavisen opptil 15 millioner kroner for å finne ham. Vålerenga jobber stadig med å finne mannen som kan skyte laget bort fra bunnen av Tippeligaen. Trener Petter Myhre får ifølge Dagsavisen opptil 15 millioner kroner for å finne ham. - Det er snakk om 10-15 millioner, men kanskje vi kan finne rett spiller til fem millioner, sier leder Espen Musæus i elitestyret i Vålerenga Fotball.Avisen skriver at eierne i Vålerenga Invest Fotball ASA har sagt seg villige til å bidra med de nødvendige pengene, men setter krav til god research.Ifølge Musæus har Vålerenga også fokus på å selge spillere for å gi klubben penger på bok.