Enga: Vi skal nok kontakte Robbie Fowler

Dagens villeste rykte i Tippeligaen: Vålerenga mener Robbie Fowler skal kunne skyte klubben bort fra tabellbunnen.

Scanpix / Scanpix
Kultur

Den manglende evnen til å omsette sjanser i mål har ridd Vålerenga som en mare i årets vårsesong i Tippeligaen. Den manglende evnen til å omsette sjanser i mål har ridd Vålerenga som en mare i årets vårsesong i Tippeligaen. Etter 1-3-tapet for Viking sist lørdag besluttet sportsdirektør Jan-Erik Aalbu å avlyse ferien. Prioritet nummer én er å få tak i en spiss som vet hvor målet står.Det siste ryktet som har oppstått er at Vålerenga nå skal ta kontakt med den avdankede Liverpool-spissen Robbie Fowler.Nettstedet Norskefans.com har spurt Aalbu om hva som skal til for at klubben faktisk kontakter Fowler.- Vi får se når den tid er inne, men det skal ikke så mye til, vi skal nok kontakte han, svarer han.Skulle det utrolige skje at Fowler kommer, er det ikke første gang Vålerenga satser stort på en spiss som scoret mål på bestilling - for lenge siden.

Nyheter
Kultur