Er dette tegn på at toppen er nådd?

Når vanlige folk leier polakker for å gjøre dugnaden for seg i borettslaget, da er toppen nådd?

Scanpix / Scanpix

Mange lurer på om toppen kan være nådd for denne gangen i Norge og verdensøkonomien forøvrig. Det letes etter signaler på om toppen kan være nådd - eller om den er nær. Alt fra eksperter til hobbyspekulanter, leter med lys og lukter.De benytter alt fra historien til astrologi og bølgetorier.Her har vi imidlertid satt sammen en liten oversikt over daglige signaler om at toppen kan være nådd. Slike tegn i tiden som vi har sett tidligere, og noen vi faktisk heller ikke har sett tidligere.Har du flere forslag til tegn i tiden på at toppen er nådd kan de føyes til i bunnen her, under "Si din mening". - Vanlige mennesker leier polske håndverkere for å gjøre dugnad for seg i borettslaget.- Rådgiver Svein Haga er blitt optimistisk.- Politiet i Ålesund oppmoder næringslivet om å gi penger til sankthansbålet slik at bålgjengen slipper å stjele materialer til bålet.- Sankthansbålet tennes på i bunnen.- Det selges like mange hvite biler som under (den forrige) YAPe-tiden.- Når analytikere leter med lys og lykter etter gamle og "nye" teorier som kan si noe om hvor lenge oppgangen vil vare.- Stadig flere går i rosa skjorte. Til og med folk du trodde du kjente.- Folk kjøper ting til hjemmet som de ikke klarer å bruke.- Uerfarne kjøper aksjer for flere hundre tusen kroner i selskaper de ikke vet noe som helst om.- Aksjespekulanter lurer på slags aksje SIOFF T er.- Vanlige lønnsmottagere lokkes med store signeringsbonuser for å skifte jobb.- Vanlige folk kjøper varmeskap til kopper og kar på kjøkkenet hjemme.- Elever (og foreldre) har med advokat på foreldremøter.- Når det ikke er så nøye for en Sunnmøring å få tilbake de 12 kronene han lånte til en kollega.- Foreldre bruker headhuntere for å finne barnevakt.- En fiskeoppdretter kjøper kongestatue til flere millioner kroner og drar på signingsferd med den.- Hodekluter (ungdom fra Bærum og Oslo-vest) urinerer foran politiet i Kragerø for å få en bot de kan henge opp på veggen hjemme.- Nordmenn betaler 160.000 kroner for å leie båt i Middelhavet en uke.- Antallet store motorbåter i indre Oslofjord gjør det umulig å komme gjennom Middagsbukta.- Champagne-salget går så det smeller og det igjen selges magnumflasker i stort antall på Oslos utesteder.- En fotballspiller fra Finnmark kjøper Ferrari.Bla litt videre og se lesernes forslag under artikkelen under "Si din mening".Flere forslag kan legges inn her.