Fly måtte snu på vei til London

Et American Airlines-fly på vei fra Los Angeles til London ble beordret til å snu torsdag morgen, etter informasjon om en mistenkelig passasjer.

Det var kabinpersonalet som rapporterte om en mistenkelig passasjer ombord på flyet, som var på vei til London. American Airline flight 136 måtte gjennomføre en nødlanding i New York rundt 04 torsdag morgen, melder CNN. Det var kabinpersonalet som rapporterte om en mistenkelig passasjer ombord på flyet, som var på vei til London. American Airline flight 136 måtte gjennomføre en nødlanding i New York rundt 04 torsdag morgen, melder CNN. Sikkerhetsagenter gikk ombord på flyet og tok mannen med seg ut. Mannen skal ha vært en ansatt i selskapet, men var ikke på vakt.- Det kan godt hende dette bare var en misforståelse med en ansatt som brukte en kollega til å komme seg på flyet for en privat tur, sier sikkerhetstalsmann Michael Chertoff. (©NTB)