Hagens privatfly måtte nødlande i New York

Røykutvikling gjorde at Stein Erik Hagens nye privatfly måtte nødlande i New York. Flere Aker-direktører skal ha vært ombord.

Stein Erik Hagens nye privatfly, en Dassault Falcon 900Ex Easy, måtte nødlande rett etter avgang fra privatflyplassen Teterboro ved New York 13. mai, melder e24. Stein Erik Hagens nye privatfly, en Dassault Falcon 900Ex Easy, måtte nødlande rett etter avgang fra privatflyplassen Teterboro ved New York 13. mai, melder e24. Adm. dir. Tor Bratli i Sundt Air, som driver flyet, poengterer at det aldri var brann ombord, og at situasjonen ikke var farlig. Det var en oljelekkasje fra en motor inn i air-conditionanlegget som forårsaket røyken.Flyet, levert i mars, måtte ifølge nettstedet bytte motor etter nødlandingen, som ble rapportert Luftfartstilsynet i slutten av juni.Ifølge e24 var flyet utleid til Aker, og flere Aker-direktører skal ha vært ombord. Kjell Inge Røkke skal ikke ha vært med.Flere bilder av flyet her .Mer om flyet her.