Hotell selges for én krone

Fjellhotell i Gudbrandsdalen selges til høystbydende over én krone. Hotellet erstattes av fritidsboliger.

Feforkampen Fjellhotell på Vinstra i Nord-Fron kommune selges til høystbydende over én krone, meldte Gudbrandsdølen Dagningen i helgen.- Det er ikke grunnlag for å drive stedet som fjellstuen, og jeg tror at kommersiell hotelldrift i fjellet er på vei ut. Trenden er at det forverrer seg her i området, sier hotelleeier Bjørn Renshusløkken.Han og fem andre kjøpte hotellet i fjor og skal nå bygge 20 fritidsboliger på 70-130 kvadratmeter. Renshusløkken regner ifølge avisen med byggestart til høsten.Et salg av hotellet forutsetter at kjøper tar jobben med riving og bortfrakting. Ifølge hotelleieren kan bygningen være interessant for blant annet idrettslag som trenger nytt klubbhus.Etter utspillet har tilbudene ifølge Dn strømmet inn, hovedsaklig fra lokalt næringsliv.