Hushovd på penicillin

Thor Hushovd er satt på penicillin etter at han våknet noe mer forkjølet enn da han la seg.

Scanpix / Scanpix

- Jeg får håpe at den tar knekken på forkjølelsen jeg har pådratt meg. Jeg begynte med penicillinet i dag tidlig. Nå er det hviledag i dag og jeg håper at medisinen hjelper slik at jeg våkner bedre i morgen, forteller Hushovd til NTB. - Jeg får håpe at den tar knekken på forkjølelsen jeg har pådratt meg. Jeg begynte med penicillinet i dag tidlig. Nå er det hviledag i dag og jeg håper at medisinen hjelper slik at jeg våkner bedre i morgen, forteller Hushovd til NTB. Nettopp av den grunn kommer hviledagen i Tour de France beleilig. Den skal brukes til å hvile mest mulig, slappe av og å hente seg inn. På den måten håper han å gjennomføre årets Tour og å være med i kampen om å vinne den siste etappen i Paris.Tenker på seierenÅrets Tour de France har vært både oppturer og nedturer for Grimstad-rytteren. På mange måter som fjorårets. Nordmannen startet greit med en god prolog. Så ble det en annenplass på den første etappen i England.- Så var det et par dager hvor det gikk litt imot med velt og strekk i ryggen. Men så kom oppturen med seieren på den 4. etappen. Det gjør at jeg glemmer nedturene, forteller Hushovd.Nordmannen ligger, etter den åttende etappen, på en fjerdeplass i kampen om den grønne poengtrøya. Belgiske Tom Boonen leder konkurransen foran tyske Erik Zabel og sørafrikaneren Robert Hunter fra Barloworld-laget. Opp til Boonen er det 70 poeng.- Den er det ikke mye spenning om. Det er halvannen etappe opp til den, noe som er veldig mye. Men mye kan skje, sier Hushovd.