Knalltall for Stordalen

Choice dro over to milliarder kroner i 1. halvår i år, og den gode trenden forventes å fortsette ut året.

Choice Hotels Scandinavia AS melder om et resultat før skatt på 135 millioner kroner i 1. halvår 2007, opp fra 46 millioner i samme periode i fjor. Choice Hotels Scandinavia AS melder om et resultat før skatt på 135 millioner kroner i 1. halvår 2007, opp fra 46 millioner i samme periode i fjor. Omsetningen steg fra 1.758 til 2.076 millioner kroner, driftsresultatet fra 30 til 93 millioner kroner.Resultatandelen fra tilknyttede selskaper steg fra 21 til 66 millioner kroner.- Hotellmarkedet er i sterk vekst, spesielt i større byer og ved flyplasser. Man forventer at den positive utviklingen fortsetter, også i 2. halvår 2007. Med de nye prosjektene er selskapet godt posisjonert for fremtidig vekst i det skandinaviske hotellmarkedet, sier Choice-sjef Torgeir Silseth ifølge en pressemelding.Selskapet overtok driften av 11 hoteller i 1. halvår og har 13 nye under bygging.