Lotto med garantert 120 mill. i Jackpot

Bet24 lanserer i dag sitt Lotto-tilbud og garanterer en ukentlig jackpot på 120 millioner kroner. Nå er den på 125 millioner kroner. Mer om dette her (Rettet).

Lotto er det mest populære spillet i hele Nord-Europa og nå hiver også spillselskapet Bet24 seg inn i Lotto-markedet.MTG's spillselskap lanserer i dag sitt Lotto og Bet24 garanterer en ukentlig jackpot på 120 millioner kroner. I skrivende stund er Jackpot på 15,7 millioner euro, tilsvarende 125 millioner kroner. Trekningen er hver fredag kl. 15:50.- Lanseringen av Lotto er i tråd med vår strategi om å tilby våre kunder den beste spillunderholdningen som er tilgjengelig på markedet. Lotto er det klart mest populære spillet av alle i våre satsningsområder, og derfor er vi meget fornøyd å være det første private spillselskapet i Nord-Europa som tilbyr dette online for et større marked, sier Lotta Lindquist-Brosjö, CEO i Bet24.Og, mens Norsk Tipping setter av 50 prosent av omsetningen til premiepotten har Bet24 økt dette til 60 prosent, hevdes det.- Vår ukentlige jackpot på 120 millioner kroner utkonkurrerer klart de statlige monopolene i form av gevinster, og sørger samtidig for at vi som alltid er "best in class" når det gjelder å belønne våre kunder, sier Lotta Lindquist-Brosjö.Det er ILLF (International Lottery in Lichtenstein Foundation) som tilbyr Bet24 Lotto tjenesten. Den har siden oppstarten bevilget mer en 3 millioner euro til organisasjoner som WWF, Røde Kors og Human Rights Watch. 5 prosent av overskuddet fra hvert solgte lodd blir donert til veldedige organisasjoner, heter det.Trekningene kan følges via direkte sendinger hver fredag kl. 15.50 på Bet24.com.