Må betale erstatning til Lotto-vinner-eksen

Dan Roger Kjennerud gikk til retten for å få en del av lottogevinsten som hans samboer vant rett før hun flyttet ifra ham. Nå må han i stedet betale Lotto-vinneren.

Kjenneruds ekssamboer flyttet ut kort tid etter at hun vant 9,6 millioner i Lotto 8. februar i fjor. Kjennerud mente han hadde krav på halve gevinsten, fordi de to hadde vært sammen om tippingen. I stedet dømte lagmannsretten ham til å betale 62.500 kroner i saksomkostninger til den søkkrike eksen, skriver Tønsbergs Blad. Kjenneruds ekssamboer flyttet ut kort tid etter at hun vant 9,6 millioner i Lotto 8. februar i fjor. Kjennerud mente han hadde krav på halve gevinsten, fordi de to hadde vært sammen om tippingen. I stedet dømte lagmannsretten ham til å betale 62.500 kroner i saksomkostninger til den søkkrike eksen, skriver Tønsbergs Blad. - Det er mye penger for en som lever på trygd. Jeg har problemer med å få endene til å møtes, og i tillegg har jeg bare to uker på meg til å betale. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå, sier Kjennerud.Verken da saken var oppe i Tønsberg tingrett eller lagmannsretten klarte Kjennerud å sannsynliggjøre at de to hadde en avtale om å dele gevinsten.- Jeg er vel ikke overrasket, for det har vært klart gjennom hele prosessen at jeg ikke har noen goodwill hos de folkene der. Vi hadde bare en muntlig avtale, og det er ord mot ord. Kupongen var uregistrert, og det var bare tilfeldig at det var hun som ringte til Norsk Tipping og fikk utbetalt premien. Dette er en prinsippsak, og det handler ikke bare om penger. Den dommen er riv ruskende gal, sier Kjennerud til Tønsbergs Blad.Den 44 år gamle eks-samboeren vil ikke kommentere saken, men understreker at hun er fullstendig uenig i hvordan Kjennerud legger fram saken. (©NTB)