Mikel-saken: To ulike penner på kontrakten?

Lyn-direktør Morgan Andersen er siktet for dokumentfalsk. Det kan se ut som to ulike penner ble brukt på kontrakten.

Scanpix / Scanpix

Forrige uke ble det kjent at Oslo-politiet har besluttet å sikte tidligere Lyn-direktør Morgan Andersen for dokumentfalsk.Dokumentet er John Obi Mikels proffkontrakt med Lyn, og det var skrifteksperter ved Kripos som kunne slå fast at kontrakten var forfalsket.Etter det VG får opplyst, ble det brukt to ulike penner på kontrakten. En type blekk ble brukt på side én og fem, en annen type på sidene 2-4.Den omtalte kontrakten ble funnet i Norges Fotballforbunds (NFF) arkiver, men politiet tror ikke det ble inngått en avtale på datoen som er oppført.I et brev til FIFA har Andersen ifølge VG forklart at han fikk kontrakten etter Mikel og hans agent John Shittu hadde signert, og at den så ble levert som original til NFF.Påtaleansvarlig i saken, politiadvokat Pål Sverre Hernæs i Oslo, vil ikke kommentere opplysningene overfor avisen.