Moan økte treningsdosene

Etter å ha økt treningsdosene, har Magnus Moan målt sine høyeste O2-opptak noensinne.

Kombinerthåpet ønsker å utfordre rivalen Hannu Manninen til vinteren. - Jeg har trent mellom 50 og 60 timer mer i mai og juni i år enn i fjor. O2-opptaket i en test på rulleski var 72,5. Jeg har aldri vært så høyt før, sier Moan til Adresseavisen. Kombinerthåpet ønsker å utfordre rivalen Hannu Manninen til vinteren. - Jeg har trent mellom 50 og 60 timer mer i mai og juni i år enn i fjor. O2-opptaket i en test på rulleski var 72,5. Jeg har aldri vært så høyt før, sier Moan til Adresseavisen. Han er også fornøyd med hoppformen han har vist i sommer. - Hvis jeg klarer å beholde den ut i sesongen kan jeg endelig få vist Norge at jeg kan hoppe også. Jeg er spesielt fornøyd med hoppbiten denne sommeren, sier han. (©NTB)