Neste nordmann til Premier League?

Brede "Langemann" kan bli den femte nordmannen i Premier League. Tre klubber er veldig interessert.

Brede Hangeland kan fort bli den neste nordmannen i Premier League. Ifølge VG har den ferske Manchester City-manageren Sven-Göran Eriksson midtstopperen i kikkerten.Avisen hevder også å vite at også Newcastle og Aston Villa har 26-åringen høyt på ønskelisten, og antyder at en handel kan komme i stand alt denne uken.- Hvis den rette klubben dukker opp, kan det hende Brede flytter på seg. Hvis ikke blir han i København hvor han har det veldig bra under trener Ståle Solbakken, sier Hangelands rådgiver Jim Solbakken.West Ham fikk nei på 33 millioner i vinter, men etter storspill i København siden må det nok enda mer til nå. VG antyder 35 millioner kroner, trolig mer.