Norges supertipper

84-åring har hatt 12 rette 84 ganger. Så mye har han vunnet i løpet av sin karriere.

Kåre Pettersen kan med rette kalle seg supertipper. Sist helg prikket 84-åringen inn 12 rette for 84. gang.Fotballtipping er utvilsomt Pettersens lidenskap. Med unntak av et par år i utlandet, har han levert tippekupongen hver eneste uke siden Norsk Tipping kom på banen 13. mars 1948.Han er ikke i tvil om at hobbyen har vært grei butikk.- Jeg har gått med et pent overskudd, men samtidig har jeg også brukt en del. Jeg regner med at jeg har brukt omtrent to tredjedeler av de fire millionene jeg har vunnet, sier tippekongen til VG.Han legger til at spenningen har vært og er en større drivkraft enn pengene.Gevinstene har variert fra noen få hundrelapper til en kvart million kroner.Informasjonsrådgiver Pål Enger i Norsk Tipping er imponert, og sier til VG at han aldri har hørt om noe lignende.- Kåre Pettersen er utvilsomt tidenes uoffisielle norgesmester i fotballtipping, sier Enger. (©NTB)